Menneenä viikonloppuna järjestetyt MP14-messut keräsivät jälleen motoristit Helsingin Messukeskukseen. Ducati oli vahvasti esillä uuden maahantuojan voimin. Myös Ducati Club of Finland osallistui messuille maahantuojan osastolla. Paikalla vieraili runsaasti nykyisiä ja toivottavasti myös tulevia jäseniämme.

Tapahtumista kevään suuri EAK-kurssi ja rata-ajopäivät olivat kaikkien huulilla, samoin esimerkiksi Man-saaren ajoihin lähtö ja World Ducati Week. Luonnollisesti myös kotimaan tapahtumat herättivät paljon keskustelua. Oli ilo huomata kuinka klubimme aktiivista toimintaa arvostetaan. Tämä lupaa hyvää tulevan kesän tapahtumille!

Kiitos kaikille teille jotka autoitte pyyteettömästi omalla työpanoksellanne messujen onnistumiseen!

Kuvia MP-messuilta!

Kova pakkanen, sekä vielä kovempi kiipeäminen Laajavuoren huipulle ja mäkitorniin DCF:n toisilla talvipäivillä. Olympiavoittaja Jani Soininen toimi oppaana!

Lisää pikkujoulutunnelmia: Kierros Porsche-myymälässä ja Ducati-huollon tiloissa. Myöhemmin iltaa jatkettiin ravintola Vaelsassa.

Ducati Club Finlandin pikkujoulut uuden maahantuojan vastavalmistuneissa myyntitiloissa Helsingissä saivat runsaan osanoton.

"Virallisessa" osuudessa il presidente Ride piti pienen puheen ja täräytti huilullaan juhlan kunniaksi Italian kansallislaulun. Forza Ride! Kuulimme myös Ducati Suomen Brand Managerin Joe Chiodon tervetulopuheen sekä Ducatin tärkeimpien uutuuksien esittelyt.

Tilaisuudessa oli läsnä satakunta ducatistia sekä eräs yllätysvieras suoraan Italiasta: uusi Monster 1200S. Pyörä oli Suomessa vain käymässä varta vasten tätä tilaisuutta varten ja se lähteekin heti ensi viikolla takaisin tehtaalle.

Buon Natale!

DCF:n pikkujoulut lähestyvät jo kovaa vauhtia. Tilaisuushan alkaa uuden maahantuojan tiloissa Ducati Centerissä (Hernepellontie 27, Helsinki) lauantaina 14. joulukuuta kello 16 ja jatkuu myöhemmin hyvän italialaisen ruoan sekä hyvän seuran parissa ravintola Vaelsassa.

Ravintolaillallinen on “loppuunmyyty” mutta uuden maahantuojan tiloihin ovat kaikki tervetulleita! Huhu kertoo paikalle saapuvan jotain, jonka näkee Suomessa ensi kertaa..

Ruokailuun osallistuville on järjestetty kuljetus maahantuojan tiloista.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi jo etukäteen!

Ohessa kuvia DCF:n ensimmäisistä pikkujoulusta (1998).

Kekkerit järjestettiin Helsinki Racing Clubin kanssa yhdessä. DCF voitti klubien keskinäisen kilpailun parhaasta “kuusesta” pikkujouluissa.

Terveisiä DCF Vuosikokouksesta Museokeskus Vapriikista Tampereelta 23.11.2013

Ducati Club Finlandin vuosikokoukseen Tampereelle saapui 35 jäsentä. Puhetta johti Juha Kyllönen, sihteerinä toimi Anja Rovio ja ääniä laskivat kahdessa lippuäänestyksessä ansiokkaasti Erkki Asikainen ja Jorma Lantta, jotka myös aikanaan tarkastavat kokouksen pöytäkirjan. 

Kokous kesti reilun kaksi ja puoli tuntia ja keskustelua käytiin vilkkaasti, mutta hyvässä hengessä kaikista asioista: Menneestä toiminnasta ja siihen liittyen tilinpäätöksestä, tulevan kauden toimintasuunnitelmasta, talousarviosta, klubin jäsenyydestä SMOTO:ssa ja DCF:n roolista osana kansainvälistä DOC:ia.

Alla lyhyesti tehdyistä päätöksistä:

  • DCF pysyy SMOTO:n jäsenenä
  • Vahvistettiin plussalle jäänyt tilinpäätös ja kuultiin aktiivisen vuoden toimintakertomus
  • Myönnettiin tili- ja vastuuvapaus hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
  • Hyväksyttiin tulevan kauden toimintasuunitelma ja talousarvio. Toimintasuunnitelman tapahtumat siirretään tapahtumakalenteriin omille paikoilleen yhdistyksen nettisivulle mahdollisimman pian.
  • Päätettiin pitää liittymis- ja jäsenmaksut sekä maksujen erääntymisaika ennallaan. Jäseniä muistutetaan maksusta sähköpostilla.
  • Hallituksen koko on edelleen pj, 6 varsinaista ja 1 varajäsen 
  • Uusi hallitus: pj Ride Riuttamäki, vanhoina jatkavat jäsenet Jouni Heikola, Arno Saine ja Ari Vuori, erovuoroisista uudelleen valittiin Anja Rovio, uusina valittiin Mika Kekki ja Jaakko Viitanen, varajäsenenä jatkaa Heta Komonen
  • Toiminnantarkastajaksi valittiin Jukka Vehkaoja, varalle Jouko Saine

Lisäksi kuultiin Jakke Rosenlundin tietoisku Ducatin maahantuonnin, jakeluverkoston, huollon ja varaosien saannin järjestelyistä. Cavallino hoitaa jakelun ja huollon pääkaupunkiseudulla, varmistettuja jakelijoita ovat RM Heino Tampereella ja Menokone Kouvolassa. Huoltoa saa edelleen ainakin Heinolta Tampereelta, varaosien saanti nopeutuu ja hintojenkin odotetaan asettuvan ”Eurooppalaiselle tasolle”. 

Kiitos kaikille osanottajille ja erityisesti aktiivisille keskustelijoille. Hallitus tarvitsee tällaista rakentavaa ja toimintaa kehittävää vuorovaikutusta jäsenten kanssa. Uusi hallitus on palveluksessanne ja yrittää edelleen ”parantaa juoksuaan”.

Muistakaahan ilmoittautua Pikkujouluun. Luvassa on Cavallinon hienot puitteet ja hyvää italialaista ruokaa.

- Anja

Ajokauden loppu häämöttää mutta Ducatiistaisin sää on meitä suosinut.

Tällä viikolla ajoimme Muototerän konepajalle, jossa Matti Tahlo, paremmin motpiireissä tunnettu nimellä Motomatti, esitteli meille moottorinohjausjärjestelmien toimintaa.

Tosi mielenkiintoinen ilta ja ensi kesänä tamperelaisten mopot keulii!

Kotimatkalla oli sitten mukava tunnustella kuinka oma pyörä käyttäytyy eri kierrosalueilla.

Aina oppii uutta kun on kotoa poissa!

Motomatin blogia voit seurata täältä:
http://www.motomatti.fi/
motomatti@gmail.com

Diavelilla Albaniassa

Nicon Albanian matkakertomuksesta innostuneena laitan tähän muutaman kuvan meidän Albanianmatkastamme.

Tiestö oli todellakin paikoitellen melko haastava tai sitä ei ollut ollenkaan mutta prätkäkohteena Albania oli minusta ehdottomasti kokemisen arvoinen. Ihmiset olivat ystävällisiä, ruoka ja viini hyvää ja halpaa ja jos joku paikka rockaa niin se oli Albania!

Albaniassa on paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Ja esimerkiksi Gjirokasterin mukulakatu ylä- ja alamäkineen ja liikenneruuhkineen oli haastavaa ajettavaa. 

Albaniassa kaikki on myös todella halpaa. Kahden prätkän käsinpesu maksoi kokonaista 4 euroa.

Kuvat tästä linkistä

Albanian lisäksi suosittelen Serbiaa, Montenegroa, Makedoniaa, Kroatiaa ja tietenkin myös Italiaa.

Kate

Ducatiistaina 27.8. kokoonnuttiin perinteisesti Mustanlahden satamassa. Ohjelmassa oli vierailu MC Muoviluodin tallille ja kerhotiloihin.

Isäntänä toimi juuri Brnon kisasta palannut Halttusen Mikko. Lyhyeksi jääneistä yöunista huolimatta Mike kertoi kerhon historiasta varsin lennokkaasti.

Myös Brnon reissusta riitti juttua ja tuoreita kuvia. Illan ehkä kiinnostavin aihe oli Jasmin Sarjoksen tapaaminen ja hänen kokemukset RR-kilpailuista.

Jasmin tuli Mustaanlahteen yllättäen Ducati 848:lla. Illan aikana Muoviluodin kerhotiloissa Jasmin vastaili moniin kysymyksiin ja toivotti kaikki tervetulleeksi juttelemaan kisojen lomassa varikolle.

Oli erittäin positiivinen tapaaminen ja varmaan moni nyt uskaltautuu kisoissa hänen juttusille!

Poikkeuksellisen lämmintä elokuun iltaa jatkettiin vielä myöhään iltaan paikallisen bensiksen terassilla.

Jokke

Lisää kuvia

Albanian vuoristo Multistradalla

Moro!

Olen useassa mp-lehden testissä lukenut Multistradasta, että sillä ei sovi mennä “luonnon” puolelle.

Ajattelin vaan osoittaa väitteet virheellisiksi :-)

Liitteenä hiukan kuvia Albanian matkasta jossa kelit eivät oikein suosineet. Pyörä toimi täyteen kuormattunakin mainiosti vaikka tiet olivat merkitty roomalaisin kirjaimin ja rooman aikaan :-D. Matka alkoi kaatosateessa Tiranasta ja jatkui suoraan vuorille. Pari vuorokautta meni ylityksessä…

Terveisin
Nico
nico@nicolor.fi

image

image

Lue lisää

Lisää kuvia: https://picasaweb.google.com/jormasiis/2013DucatiMPMuseo?authkey=Gv1sRgCMr-7su65KGSfw

Ducatiistai Ace Corner Finland 20.8.2013

Ducatistit suuntasivat Lahteen Suomen moottoripyörämuseolle eri maakuntien suunnilta ryhminä ja yksittäin. Kaikkiaan koolle tuli yli 60 pyörää.

Tampereen seudulta startti tapahtui kello 16.30. Täsmällisimpänä saapui paikalle Parkanosta hurauttanut ducatisti, joka ilmoittautui mukaan samalla hetkellä. Tavoite oli ajaa kahdessa tunnissa Lahteen, reittinä Kangasalan ja Kuhmalahden kautta Padasjoen satamaan, sieltä pikkuteitä kierrellen Nelostielle. Hienoimmat mutkapätkät löytyivät tältä väliltä. Tylsemmällä Nelostiellä haastetta toi rekka-autojen ohittaminen pitkällä pyöräletkalla - Letka tuppasi venymään pitkäksi ja oli viisaampaa ottaa rennosti pysymällä autojonon mukana.

Googlen ajoajan arvio piti liiankin tarkasti paikkansa, turha sitä oli kyseenalaistaa tahtotilalla. Vartti jäätiin aikatavoitteesta.

Il Presidente Ride toivotti tapahtumaan osallistuneet motoristit tervetulleeksi ja esitteli Joe Chiodon. Oy Cavallino Ab aloittaa 1.9. hänen johdollaan Ducatin maahantuonnin. Uudet esittelytilat rakentuvat Ducateille ja DCF saa kunnian olla ensimmäisenä vieraana. Samalla DCF viettää tämän vuoden pikkujoulut. Päivämäärä tarkentuu syksymmällä. Alkuseremonioiden jälkeen Riku Routo tutustutti museoon, kertoi mainioita tarinoita pyöristä ja niiden kulkeutumisista museoon. Varsinainen helmi on Japanissa Harley-Davidsonin lisenssillä valmistettu Japanin ensimmäinen iso sarjavalmistepyötä. Sen merkki on oikesti RIKU’O, joka on taas oma tarinansa.

Museokierroksen ja isojen hampurilaisten jälkeen oli aika startata kotikulmille. Tampereen suuntaan ajavat fiilistelivät uskomattoman punaista auringonlaskua kohti. Tuskin voi olla moottoripyöräily hienompaa.

T. Jokke Saine
Kangasala

P.S. Huomenna tiistaina kello 18.00 kokoonnutaan Tampereella jälleen Mustaanlahteen.

Oheisena muutama kuva Alastaron ratapäivältä kahvilanmutkasta. Jos haluat jonkin tietyn kuvan täydellä resoluutiolla niin laita sähköpostilla kuvan nimi minulle niin lähetän sen sinulle.

t. Pekka (pekka.j.hyvarinen at gmail.com)

- DCF kiittää kuvista!

Kuva vuodelta 1997 - Minä ja uusi Monster. Clubi ja pyöräni ovat siis saman ikäisiä.
-Heta

Kuva vuodelta 1997 - Minä ja uusi Monster. Clubi ja pyöräni ovat siis saman ikäisiä.

-Heta