Arvoisat Suomen ducatistit,

juuri nyt, kun ajokausi tuntuu säiden puolesta vasta alkavan, se lähestyykin jo loppuaan. Kesän suuret klubitapahtumat ovat vääjäämättä takana. Tänä kesänä olemmekin saaneet nauttia ehkä kaikkien aikojen monipuolisimmasta ohjelmasta klubimme historiassa. Uskon ja toivon, että ducati-tauti on purrut tänä kesänä kovemmin kuin koskaan.

Kuluneen kesän kolme merkittävintä tapahtumaa - Muistojen Imatranajot, Ducati goes to opera ja kaiken kruununa WDW2012 - ovat keränneet loistavan osanoton. Myös Hailac Oy:n Ducati-elämyspäivä Ahvenistolla ja Lahdessa oli loistava. DCF:ää voi hyvällä syyllä kutsua yhdeksi Suomen merkittävimmistä moottoripyöräklubeista. On suuri asia, että olemme DOC-kerho, yksi yli 200 vastaavanlaisesta klubista maailmassa. Erityisesti tämän joskus meistä itsestään selvältä tuntuvan asian merkitys korostui WDW-matkamme aikana. Italialaisilta saamamme vastaanotto oli yltäkylläisen lämmintä lähes joka pysähdyspaikassa. Itse tapahtumapaikalla Misanossa yhteenkuuluvuuden tunne ducatistien kesken oli aivan uskomaton. Tämä WDW-kokemus oli näin aivan erityisen hieno ja koskettava. Intohimo on näköjään tarttuva ominaisuus myös meihiin jäyhinä pidettyihin suomalaisiin.

Vaikka syksy onkin jo antanut selviä viitteitä tulostaan ainakin täällä Jyväskylässä, koitetaan nauttia täysillä myös näistä viimeisistä viikoista. Muistakaa myös kesän viimeiset ratavuorot: Alastaro 21.8., Ahvenisto 27.8. (MC-KCI) ja Alastaro 4.9. Nähdään baanalla!

- Ride, il presidente -

Blog comments powered by Disqus